Hållbarhetsmöte med SPF

Förra veckan fick vi besök av Kajsa Marsk Rives, hållbarhetschef på Specialfastigheter, en av våra största kunder. Kajsa redogjorde för Specialfastigheters ansvar och vilja att föregå med gott exempel som statligt fastighetsbolag, och vi diskuterade möjligheter och svårigheter i detta arbete.
Hållbarhetsmöte med SPF

Förra veckan fick vi besök av Kajsa Marsk Rives, hållbarhetschef på Specialfastigheter, en av våra största kunder.

Kajsa redogjorde för Specialfastigheters ansvar och vilja att föregå med gott exempel som statligt fastighetsbolag. De är dessutom är i en starkt expansiv fas, där vi som arkitekter har stora möjligheter att påverka. Vi uppskattade att mötas på plats och ha en öppen diskussion om möjligheter och svårigheter i detta arbete.

Tack Kajsa för ditt engagerade besök. Vi ser fram emot att fortsätta hållbarhetsarbetet tillsammans med dig och Specialfastigheter!