Nominering till Örebros Kommuns byggnadspris!

Vi är stolta och glada att Immanuelskyrkan blivit nominerad till Örebros kommuns byggnadspris 2022! Det är ett pris som delats ut sedan 2001 av Örebro kommun för att belöna goda resultat inom arkitektur och byggande. Vi håller tummarna den 20 december!
Nominering till Örebros Kommuns byggnadspris!
Vi är stolta och glada att Immanuelskyrkan blivit nominerad till Örebros kommuns byggnadspris 2022! Det är ett pris som delats ut sedan 2001 av Örebro kommun för att belöna goda resultat inom arkitektur och byggande.
Nomineringen för Immanuelskyrkan lyder: ”En kyrka med 79 bostäder ovanpå. Ett bra sätt att nyttja den centrala marken effektivt. Det här är en spännande och skickligt formad byggnad som bidrar till ett rikare stadsliv. Lite som kyrkan mitt i byn, fast i stan.”
Vi vill tacka Immanuelskyrkan för gott samarbete, och håller tummarna den 20 dec när vinnaren presenteras! Fotograf: Stina Wallin