Invigning av Byrsta brandstations utbyggnad!

I fredags invigdes utbyggnaden av brandstationen i Byrsta! Vi på Hållén har ritat och färgsatt utbyggnaden, som bland annat innehåller en ny utbildningssal, fikarum, omklädningsrum, rum för kontroll och iordningsställande av utrustning, samt lokaler för sanering av utrustning efter övning och uttryckning. Vi är glada över att ha varit med och skapat en säkrare och bättre arbetsmiljö på brandstationen!

Nerikes Allehanda skrev även en artikel om invigningen.

Invigning av Byrsta brandstations utbyggnad!

I fredags invigdes utbyggnaden av brandstationen i Byrsta! Vi på Hållén har ritat och färgsatt utbyggnaden, som bland annat innehåller en ny utbildningssal, fikarum, omklädningsrum, rum för kontroll och iordningsställande av utrustning, samt lokaler för sanering av utrustning efter övning och uttryckning. Vi är glada över att ha varit med och skapat en säkrare och bättre arbetsmiljö på brandstationen!

Nerikes Allehanda skrev även en artikel om invigningen.