BREEM-SE-utbildning med KAMTech!

I förmiddags kom Filip Larsson från KAMTech hit och höll en snabbkurs i miljöcertifieringssystemet BREEAM-SE, inför den nya lanseringen av BREEAM-SE 22. Vi har erfarenhet av BREEAM-SE här på kontoret även om Miljöbyggnad Guld är vanligast förekommande i våra projekt. Filip hjälpte oss titta på hur vi som arkitekter kan göra störst och bäst miljöpositiv inverkan i byggprocessen ur ett BREEAM-SE-certifieringsperspektiv. Tack för ännu en intressant miljöutbildning från KAMTech!
BREEM-SE-utbildning med KAMTech!

I förmiddags kom Filip Larsson från KAMTech hit och höll en snabbkurs i miljöcertifieringssystemet BREEAM-SE, inför den nya lanseringen av BREEAM-SE 22. Vi har erfarenhet av BREEAM-SE här på kontoret även om Miljöbyggnad Guld är vanligast förekommande i våra projekt. Filip hjälpte oss titta på hur vi som arkitekter kan göra störst och bäst miljöpositiv inverkan i byggprocessen ur ett BREEAM-SE-certifieringsperspektiv. Tack för ännu en intressant miljöutbildning från KAMTech!