Avtackning av Johanna och semesterstängt till v. 33

Nu tar vi på Hållén semester, och är tillbaka igen v.33! Vi tackar även av Johanna Lindström, som vi haft nöjet att ha som sommarjobbare hos oss i fyra veckor. Hon har precis läst klart sitt andra år på högskoleingenjörsprogrammet inom byggnadsutformning med arkitektur på Jönköping University. Hos oss har hon hjälpt till i modellering, uppställningar och renderingar – och såklart hängt med på gokart och sommaravslutning! Vi är glada över att hon tyckt det varit roligt och lärorikt att vara här hos oss, och vi önskar all lycka till inför sista året.
Avtackning av Johanna och semesterstängt till v. 33

Nu tar vi på Hållén semester, och är tillbaka igen v.33! Vi tackar även av Johanna Lindström, som vi haft nöjet att ha som sommarjobbare hos oss i fyra veckor. Hon har precis läst klart sitt andra år på högskoleingenjörsprogrammet inom byggnadsutformning med arkitektur på Jönköping University. Hos oss har hon hjälpt till i modellering, uppställningar och renderingar – och såklart hängt med på gokart och sommaravslutning! Vi är glada över att hon tyckt det varit roligt och lärorikt att vara här hos oss, och vi önskar all lycka till inför sista året.