Årets första miljöutbildning med Kamtech

I fredags fick vi finbesök av hållbarhetskonsulten Kalle Almstedt från Kamtech här i Örebro, som kontinuerligt fortbildar oss i hållbarhetsfrågor. Vi pratade bland annat om klimatdeklarationerna som blivit lag 2022 och den nya EU-taxonomin som blir mer och mer definierad för oss i byggbranschen. Vi fördjupade oss även i hur vi arkitekter kan hantera solvärmelaster för att få ett bra inomhusklimat. Stort tack till Kalle och Kamtech, vi syns på nästa miljöutbildning i maj!
Årets första miljöutbildning med Kamtech

I fredags fick vi finbesök av hållbarhetskonsulten Kalle Almstedt från Kamtech här i Örebro, som kontinuerligt fortbildar oss i hållbarhetsfrågor.

Vi pratade bland annat om klimatdeklarationerna som blivit lag 2022 och den nya EU-taxonomin som blir mer och mer definierad för oss i byggbranschen. Vi fördjupade oss även i hur vi arkitekter kan hantera solvärmelaster för att få ett bra inomhusklimat. Stort tack till Kalle och Kamtech, vi syns på nästa miljöutbildning i maj!