Platsbesök på Immanuelskyrkan

Restriktionerna har släppt och vi blir inte bara fler och fler medarbetare tillbaka på kontoret, utan vi kommer även ut på platsbesök! Förra veckan fick vi nöjet att hälsa på byggarbetsplatsen för nya Immanuelskyrkan i Örebro. Patrick visade runt pastorn Johan Arenius och P4 Örebros reporter Marcus Titus på bygget, som förväntas vara klart för inflyttning nästa november.
Platsbesök på Immanuelskyrkan

Restriktionerna har släppt och vi blir inte bara fler och fler medarbetare tillbaka på kontoret, utan vi kommer även ut på platsbesök! Förra veckan fick vi nöjet att hälsa på byggarbetsplatsen för nya Immanuelskyrkan i Örebro. Patrick visade runt pastorn Johan Arenius och P4 Örebros reporter Marcus Titus på bygget, som förväntas vara klart för inflyttning nästa november.